Glasbena šola Rošer tudi v Novem mestu

Glasbena šola Rošer tudi v Novem mestu

-
0 42

Glasbena šola Rošer se s poučevanjem harmonike in tudi drugih glasbil ukvarja vse od leta 2007. V tem času so postali ena največjih, najuspešnejših in najprepoznavnejših zasebnih šol pri nas in v tujini. Njihovi učenci so dosegli največje nagrade, več zmag na Zlati harmoniki Ljubečne, več zmag na Evropskem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko, več zmag na Mednarodnem tekmovanju za nagrado Avsenik, zmago na tekmovanju za nagrado Lojzeta Slaka, več nazivov svetovnega podprvaka, več zmag na državnem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko in številne druge nagrade, ki so jih skupaj nabrali že preko 450.

Vse, ki bi jih želeli spoznati vabijo na dan odprtih vrat v soboto, 1.6.2019 na Cikavo v Novem mestu (Podbevškova ulica 18) od 10:00 do 13:00 ure. Z veseljem vas bodo sprejeli in se predstavili. Vpis v Glasbeno šolo Rošer je možen vse dni v letu, saj pouk izvajajo z vsakim učencem posebej, individualno. 

Za vse nove vpise na dnevih odprtih vrat imajo pripravljeno posebno akcijo in sicer bodo vsem novim učencem podarili prvi mesec poučevanja GRATIS.

Poučevanje izvajajo na več lokacijah po Sloveniji, med njimi tudi na novi učni lokaciji v Novem mestu, na Cikavi. Lani so kot prvi v Sloveniji razkrili tudi spletno stran www.sola-roser.si, preko katere se lahko uporabniki učijo igrati s pomočjo video lekcij, ki jih je za omenjeno stran posnel Klemen Rošer osebno. Da so priznani in uveljavljeni tudi v mednarodnem merilu dokazujejo številna visoka sodelovanja v tujini. Za največjo založbo harmonikarske literature na nemško govorečem področju sodelujejo pri izdaji novih učnih zvezkov za nemško govoreče uporabnike, Klemen Rošer pa bo letos že drugič nastopil kot član strokovne žirije na svetovnem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko. Poučevanje izvajajo s pomočjo dovršene učne metode Rošer, za katero imajo izdano lastno učno gradivo.