Glasovanje za restavracijo leta 2018

2
615

Začelo se je glasovanje za The Slovenia Restaurant Awards 2018 by Diners International,. Gre za  nacionalni izbor najboljših restavracij v Sloveniji, kjer imamo svoje kulinarične predstavnike tudi iz JV Slovenije. Glasovanje bo potekalo vse do 9. marca. Svoj glas lahko oddate na povezavi TUKAJ.

V ekipi The Slovenia, ki ima dolgoletne izkušnje na področju mednarodne turistične literature, smo tudi letos pripravili izbor najboljših restavracij, ki je še boljši – strokoven, neodvisen in vseslovenski.

Strokovna komisija v sestavi etnologov dr. Janeza Bogataja (FF) in dr. Aleša Gačnika (Turistica), mag. Helene Cvikl (direktorice Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor), mednarodnega ‘best-selling’ avtorja in profesorja zgodovine umetnosti dr. Noaha Charneya in lastnice LjubljanaNjam, Ive Gruden, ki se osredotoča na kulinarične ture, je avtorica in predavateljica. Komisija je pripravila preliminarni izbor restavracij, pravila in kriterije za izbor in določila seznam restavracij, ki jih je predala v glasovanje v Chef  in Foodies.

Akademijo: v sestavi chefi iz izbranih restavracij prib. 300 kuharskih strokovnjakov, novinarji, kritiki, blogerji, strokovnjaki in ljubitelji s področja enogastronomije, številni vinarji, sommelierji in predstavniki različnih panožnih združenj. Tudi vi boste izbirali med naborom restavracijami (tretji nivo – glasovanje se je začelo 9. 2. 2018). Vaši glasovi štejejo 25% končne ocene.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj