četrtek, 18 aprila, 2024
DomaGospodarstvoGoletova še štiri leta na čelu družbe Adria Mobil

Goletova še štiri leta na čelu družbe Adria Mobil

Nadzorni svet družbe Adria Mobil, d.o.o. Novo mesto je sprejel sklep o imenovanju dosedanje generalne direktorice Sonje Gole za novo štiriletno mandatno obdobje. Sonja Gole bo nov mandat nastopila s 1. septembrom 2022 ter nadaljevala z uresničevanjem strategije družbe Adria Mobil, katero uspešno vodi že 26 let.

Goletova še štiri leta na čelu družbe Adria Mobil
Sonja Gole

Sonja Gole je vodenje družbe Adria Mobil prevzela v letu 1996, ko je bila le-ta v izrazito nezavidljivi situaciji oziroma na robu obstoja. Že v samih začetkih je postavila temelje nove strategije, ki je gradila na izvozni usmerjenosti, lastnemu razvojnemu znanju ter kakovosti in inovativnosti produktov. Na teh izhodiščih je družba Adria Mobil iz leta v leto dosegala boljše rezultate, blagovna znamka Adria pa je pričela svoj vnovični pohod proti vrhu evropske panoge počitniških vozil, kjer je danes prepoznana kot ena najbolj zaželenih in inovativnih znamk na trgu. Ob kontinuiranemu tehnološkemu razvoju ter nenehnemu produktnemu inoviranju pa je voditeljski koncept Sonje Gole vedno temeljil na kakovosti odnosa z vsemi ključnimi deležniki družbe, predvsem z zaposlenimi, ki so temelj uspeha in konkurenčnosti blagovne znamke in podjetja, ter kupci, ki so v Adriinih izdelkih vedno našli ustrezno rešitev za svoja pričakovanja.

Pravilnost takšnega stila vodenja ter strateških usmeritev Sonje Gole potrjujejo predvsem rezultati, ki Adrio Mobil, danes eno najuspešnejših družb v skupini Trigano, uvrščajo med največja izvozna podjetja v Sloveniji oziroma med najuspešnejše proizvajalce počitniških vozil v Evropi, so še sporočili iz novomeškega podjetja.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča