Goran Dragić in prenovljeno igrišče pred ŠC Nm

0
1931

V ponedeljek se je v Novem mestu odvila uradna otvoritev košarkarskega igrišča pred Šolskim centrom Novo mesto. Goran Dragić želi s svojo fundacijo vrniti mlade na zunanja igrišča. Skupaj z novomeško košarkarsko legendo, Matjažem Smodišem, sta predala v uporabo sodobno prenovljeno košarkarsko igrišče. Goran je povedal, da se je vse skupaj začelo že leta 2019 in sicer v ljubljanskem Tivoliju. “Res sem vesel, da nam je uspel tak projekt, da nekaj vrnemo nazaj okolju, ki mi je dalo ogromno,” je takrat dejal. V kratkem bo izpeljana še ena otvoritev, in sicer igrišča v Laškem.

“Da, zelo sem ponosen, gre za tretje igrišče tukaj v Novem mestu – skupaj s šolskim centrom smo vse skupaj izpeljali. Igrišče je videti fenomenalno, upam, da ga bo uporabljalo čimveč ljudi. Nekako sem se izoblikoval na zunanjih igriščih, s prijatelji smo igrali košarko.

Moje sanje so bile od nekdaj, da postnem profesionalni košarkaš. Toda časi se spreminjajo, veliko otrok je sedaj za računalniki in telefoni, tako da igrišča več ali manj samevajo. Hvala bogu imamo sedaj Luko Dončića, da je vse več otrok v košarki,” je dejal Goran Dragić novinarki Svet-a na Kanalu A, Mileni Novak. (24UR.com)

(foto: zajetje zaslona 24ur.com)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj