petek, 26 julija, 2024
DomaKronikaGrozilna pisma državnikom

Grozilna pisma državnikom

Policijska uprava Ljubljana je sporočila, da je bila v ponedeljek popoldne in v torek dopoldne obveščena še o treh prejetih pisemskih ovojnicah, ki so jih prejeli politični predstavniki. Zdaj policija preverja 8 pisemskih ovojnic.

Do zdaj je znano, da so pisemske pošiljke s strelnimi naboji poleg Jelinčiča in dveh poslanskih skupin prejeli tudi predsednik vlade Janez Janša, obrambni minister Matej Tonin in notranji minister Aleš Hojs. Kot smo poročali včeraj, naj bi po naših informacijah preverjali tudi pošiljko, naslovljeno na gospodarskega ministra Zdravka Počivalška.

Oglasili so se pri poslanskih skupinah SNS in Desus. Po zadnjih informacijah je, na podlagi naročila generalnega direktorja policije Antona Olaja, obravnavo primera prevzela delovna skupina, ki jo vodi Uprava kriminalistične policije. Medtem ostaja vprašanje, kako je sumljiva pošta prispela do državnikov. Notranji minister Aleš Hojs vztraja, da je kuverto z nabojem prejel na svoj domači naslov. Vse pošiljke, naslovljene na varovane osebe, morajo sicer čez rentgenski pregled. (24ur.com)

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča