Huje poškodovana motorista, ogenj uničil kozolec, vlomi

Huje poškodovana motorista, ogenj uničil kozolec, vlomi

-
0 1309

V torek nekaj po 17. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti Novo mesto – Metlika, pri Jugorju. Opravili so ogled in ugotovili, da je 56-letni motorist zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in padel. Huje poškodovanega motorista in prav tako huje poškodovano 57-letno potnico na motorju so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Vlomi in tatvine

V okolici Črnomlja je nekdo vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in odtujil radijski sprejemnik in motorno žago.

V Gorenji Gomili je med 11. 8. in 13. 8. nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil okoli 170 evrov.

Okoli 22. ure so bili novomeški policisti obveščeni o tatvini iz gostinskega lokala. Po prvih ugotovitvah je neznanec izkoristil krajšo odsotnost osebja, iz blagajne odtujil denar in pobegnil.

Ob 0.48 je v Črmošnjicah pri Stopičah v občini Novo mesto zagorel kozolec velikosti 6 x 5 m. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Stopiče. Ogenj je kozolec popolnoma uničil.