petek, 19 aprila, 2024
DomaKronikaIz avtobusov ukradli akumulatorje

Iz avtobusov ukradli akumulatorje

V noči iz torka na sredo so neznanci iz parkiranih avtobusov na Ljubljanski cesti v Novem mestu odnesli petnajst akumulatorjev. Po prvih ugotovitvah ogleda so pri tem poškodovali osem avtobusov in skupaj lastnikom povzročili za skoraj pet tisoč evrov škode.

Šentjernejski policisti so nekaj po poldnevu opravili ogled vloma v hišo na Goriški gori. Tam so neznanci izkoristili krajšo dopoldansko odsotnost lastnikov, vlomili v hišo, pregledali prostore ter odnesli nekaj denarja in nakita. Škode je za okoli tisoč evrov.

Na Jakčevi v Novem mestu so ponoči vlomili v gradbeni zabojnik in odnesli udarno kladivo ter motorno žago. Podjetju so povzročili za okoli sto evrov škode.

Na bencinskem servisu na Čatežu ob Savi so ponoči, okoli pol druge ure (3.2.2022) neznanci v osebni avtomobil natočili za 80 litrov dizelskega goriva, nato pa se odpeljali brez plačila. Policisti so srebrnega megana iskali na širšem območju Brežic, naposled pa izsledili v Kerinovem Grmu. Ko bodo opravili razgovor z voznikom, ki se je pred policisti skril, bodo napisali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja tatvine.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča