Izgubljeni Rudi: iskanje skritega zaklada

0
94

Člani Rotaract kluba Novo mesto tokrat drugič pripravljajo športno-rekreacijski dogodek za raziskovalce vseh starosti! Novomeški Rudi je namreč nekje v dolenjski prestolnici skril zaklad in naloga je, da ga s pomočjo namigov najdete. Člani Rotaracta pravijo, da zabave ob iskanju skritega zaklada ne bo manjkalo.

Pridružite se jim pri iskanju skritega zaklada po čudoviti dolenjski prestolnici to soboto, 26. 5. 2018 ob 9. uri v Športnem parku Loka!

Z igro želimo pripomoči k prepoznavnosti mestnih atributov, promovirati aktivno druženje ter sodelovanje med mladimi, družinami in mladimi po srcu. 

Dogodek bo imel poleg izobraževalne in rekreativne tudi dobrodelno noto, saj bomo vse zbrane prostovoljne prispevke namenili nadarjenemu tolkalcu iz Glasbene šole Lipičnik.

Zavedamo se, da smo si zastavili zahtevno nalogo, vendar smo jo pripravljeni uspešno izpeljati. Da bo dogodek res uspel, pa seveda potrebujemo tudi nekaj pomoči. Zato se na vas obračamo s prošnjo, da naš dogodek objavite v svojem mediju in nam tako pomagate pri odmevnosti dogodka, so še sporočili člani Rotaract kluba Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj