sobota, 20 aprila, 2024
DomaSlovenijaKo se bo Janez javno cepil, se bom z enakim cepil tudi...

Ko se bo Janez javno cepil, se bom z enakim cepil tudi jaz!

Očitno na podatke spletne strani NIJZ gripe pri nas skoraj ni. Saj podatkov za zadnjih deset dni ni. Pa bo kmalu kon’c sezone t.i gripe.
 
Sicer pa v tej koronski zmešnjavi nasvetov, ukrepov, testov in cepiv, me zanima, ali so se slovenski prvi mož Vlade, pa Republike in še kdo, cepil in s katerim cepivom oz. proizvajalca. Pustimo tukaj skrb za starostnike, ki so v prvem planu, tudi vodenje države je v prvem planu, vsaj tako je na Vzhodu in Zahodu, kjer je politični vrh poziral ob prejemu vakcine, če je to res bila, bomo pa najverjetneje izvedeli čez nekaj let, kajne? (to vprašanje ni za politike, saj niste farmacevti, infektologi oz. delno je, ker ste nekaj pospeševali).
 
In prepričan sem, ko bo slovenski premier prek twitterja čivknil, da se je cepil z določenim cepivom, da bo velik del državljanov Slovenije želelo enako cepivo. 😉 
 
 
Sicer pa imamo v Sloveniji tudi farmacevtske družbe, najverjetneje bi kdo znal, kaj zanimivega povedati. To je samo moje laično razmišljanje.
 
Pa še to me zanima, če so bili dobavljeni hitri testi ‘mehiških’ lepotcev to, kar naj bi bilo za sliko zdravstvenega stanja v državi primerno, merodajno?
 
Sicer pa so med zadnjimi t.i. dejavnostmi, podjetji, organizacijami, ki propadejo, ne glede na ‘koto’ sveta, farmacija in vojska (beri tudi politika) oz. hud kapital.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča