Je Wizz Air s poleti do Slovenije odgovoren?

0
417

Oglasila se je bralka, ki sporoča naslednje: Zadnje čase so pri nizkocenovni letalski družbi Wizz Air neresni. Da je zamuda še zastopiš, da pa ‘skenslajo’ let? Včeraj je bila že na letalu, a so potnike izkrcali. Izgovor, da so prepozno prispeli in da je letališče Charleroi že zaprto. Let, ki naj bi bil ob 19. uri, so prestavili in ga na koncu odpovedali.

Slednje ni prvič, da so na koncu odpovedali let za v Slovenijo, pa tudi za druge države, kar lahko preberemo na socialnih omrežjih.

Vse v življenju se enkrat zgodi prvič. Tudi slabe stvari oz. se slednje ponavljajo. Plačaš letalsko karto WIZZ-u, v želji obiskat prijatelje, organiziraš vso logistiko, “predvidiš skoraj vse možne scenarije in potem TE PRESENETIJO. Najprej obvestilo, da ima letalo zamudo. Pa to pristane pravočasno in se čudiš. Potem sporočijo, da bo za 20 min zamaknjeno vkrcavanje. Ok. Zakaj že? No, potem pa spet obvestilo, da zaradi slabih vremenskih razmer še 20 min kasneje. Ok to zastopim. Nakar sledi ta bolj zabaven del. Končno se razvedri in gremo. Jupi .. vsi potrpežljivo poiščemo svoje sedeže, se namestimo, privežemo in glej ga hudiča. Oglasi se pilot in nam sporoči, da se iskreno opravičuje in da je let odpovedan, ker ne bomo pravi čas pristali. WTF?????

Potniki v letalu se nekaj časa samo spogledujemo, ker ne dojamemo, da je res kar govori. Pa je bilo. Vsi dol z aviona in na informacije. Kaj zdaj, kam naj tujci gredo? Ura je že 21h, vse zaprto. Bes in razočaranje je bilo otipljivo. Pa pride ena gospa in da liste z nekaj informacijami, kam naj se obrnemi in da ne more nič pomagat. Nasledni let je možen v nedeljo. A dejte no!!! Sama imam to srečo, da brat živi v okolici letališča. Če tega nebi doživela nebi verjela. Saj razumem, da se let odpove iz takšnih ali drugačnih razlogov ampak, da te vkrcajo in potem odpovejo, tega pa ne zastopim. Zdaj pa sledi bitka kako od WIZZa dobit nazaj denar. No, to pa bo druga neverjetna zgodba. DEJSTVO PA JE, da z WIZZ-om NE BOM VEČ LETELA. SKRAJNO NERESNO. Se pa bojim, da bodo take zgodbe vse bolj pogoste, tudi pri drugih, povzemamo objavo ‘prizemljene.’

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj