Jesenski vikend bo bolj moker v nedeljo

0
359

Iz poletja smo hitro skočili v jesen. Pred nami je deževen konec tedna. “Krivec” za oblačnost s pogostimi padavinami je ciklon nad Severnim Sredozemljem, ki se bo umaknil šele v ponedeljek.

Popoldne bo deževalo pogosteje, pojavljale se bodo posamezne nevihte, burja bo ponehala.  Le na Primorskem se bo ogrelo nad 20 stopinj oz  bo do 26 stopinj, v večjem delu Slovenije bo od 18 do največ 20 stopinj Celzija, bolj sveže bo na Gorenjskem, 16 stopinj.

V nedeljo nas bo od zahoda dosegla nova, a tokrat obilnejša pošiljka padavin. Dopoldne bo dežja malo, popoldne in zvečer pa se bodo pojavljale močnejše padavine, v visokogorju bo večinoma snežilo.  V nedeljo zjutraj bo okoli 13, popoldne 18 stopinj Celzija. Deževalo bo še v noči na ponedeljek in v ponedeljek zjutraj, nato bo dež ponehal. Oblaki se bodo trgali, najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 stopinj. V torek zjutraj bo po nižinah megla, čez dan bo suho in precej sončno, nekoliko topleje bo. V nadaljevanju tedna zaenkrat kaže na ponovno bolj oblačno vreme z občasnim dežjem in dnevnimi temperaturami okrog 20 stopinj.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj