Čez dan prijetno toplo

0
88

Čez dan bo menjava sončnih in bolj oblačnih obdobij. Sredi dneva in popoldne bodo nastajale kratkotrajne plohe, ki bodo bolj verjetne nad hribovitimi predeli, najmanj pa na Primorskem, kjer bo popoldne tudi največ sonca. Tukaj bo pihala šibka do zmerna burja in bo najtopleje, do 21 st. C. Drugod bo 17, 18 st. C. Najmanj, a še vedno prijetnih 15 st. C, bo na Gorenjskem.

Gore bodo jutri pogosto ovijali oblaki. Sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh, lahko tudi zagrmi. Pihal bo šibak do zmeren SV veter, ki bo nekoliko izrazitejši ob popoldanskih plohah. Slednje bodo nad nadmorsko višino okoli 1800 metrov snežne.

V petek dopoldne se bodo oblaki povsod umaknili, burja na Primorskem bo postopno ponehala. Po razmeroma svežem jutru bo popoldne do 20 in več st. C. Konec tedna bo sončen z visokimi temperaturami, na Primorskem bo do 25 st. C in tudi marsikje drugje po državi bo na velikonočno nedeljo okoli 23 st. C. V ponedeljek bo zapihal JZ veter in naznanil spremembo vremena, ki nas čaka po praznikih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj