Kako spremljati Kanal A in Pop Tv po 16. januarju?

0
3028

Medijska hiša PRO Plus bo s 16. januarjem 2017 prenehala oddajati programa POP TV in Kanal A prek digitalnega prizemnega omrežja. To pomeni, da ta programa od tega datuma ne bosta več dosegla gledalcev, ki televizijski signal lovijo izključno s sobno ali strešno anteno. Uporabniki anten, ki boste želeli spremljati POP TV in Kanalu A še naprej, imate tri možnosti, ki pa so plačljive:

Kabelska televizija: za uporabnike antene, ki imajo dostop do kabelskega priključka. Predviden mesečni strošek je 17,90 evra (kabelska televizija Telekoma Slovenije; ob sklenitvi naročnine za 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih).

Internetna televizija: večina slovenskih operaterjev jo ponuja v paketih z internetom in telefonijo, a ne vsi. Telekom Slovenije za 22,95 evra (za nove naročnike prvih 12 mesecev samo 16,95 evra) na mesec ponuja paket TopSolo TV, ki vključuje 120 oziroma 235 (za nove naročnike) programov.

Satelitska televizija: vsem, ki nimajo možnosti spremljanja priljubljenih slovenskih televizijskih programov prek kabelskega priključka, ostane še namestitev satelitskega krožnika. V Sloveniji to omogoča Telemachov Total TV. Novim naročnikom za 17,50 evra na mesec (cenejši paket s 64 programi; prva dva meseca naročnina sicer znaša samo en cent) ponujajo brezplačno namestitev satelitskega krožnika.

(siol.net)