Kdo je ugrabil starostnika v Malem Nerajcu?

0
2369

Radio Odeon iz Črnomlja poroča, da se je v Malem Nerjacu zgodila ugrabitev priletnega moškega. Neuradno naj bi ga ugrabili in z njegovim avtom odpeljali prebežniki. Vprašanja smo že naslovili na novomeško in koprsko policijsko upravo, saj so moškega izpustili v Sežani.  S PU Novo mesto so nam sporočili, da poteka intenzivna preiskava in preverjanje vseh okoliščin dogodka. V tem trenutku podrobnosti ne moremo pojasnjevati, takoj ko bo to mogoče, pa bodo odgovor dopolnili.

Novico Radia Odeon v celoti povzemamo:

Iz neuradnih virov smo izvedeli, da naj bi danes ilegalni prebežniki ugrabili osebo v Malem Nerajcu. Odpeljali smo se na kraj dogodka, da preverimo ali govorice držijo.

“Na žalost je vse, kar ste slišali res”, so mi takoj povedali v Baru Moravec in me usmerili v vinograd, ki je oddaljen slabih 5 minut od glavne ceste in bara. Policisti črnomaljske policijske postaje so že bili na kraju dogodka, ki so ga tudi zaščitili in zaprli. Fotografiral sem lahko samo od daleč. Policisti so bili v pričakovanju kriminalistov in Novega mesta, če sem prav razumel.

Odpeljal sem se nazaj v Bar Moravec, kjer sem dobil več informacij. Mirko Moravec, 80-letnik, se je danes dopoldne odpravil v vinograd, ki leži le nekoliko stran od glavne ceste. Današnje urejanje vinograda pa se je zanj končalo v Sežani. Kako, se vprašate?

Prisluhnite hčerki Nataši, ki na kratko opiše dan, kakršnega si ni predstavljala niti v sanjah:

V tem trenutku se oče Mirko še ni vrnil iz Sežane, obiščemo ga jutri dopoldne in upamo, da nam bo lahko povedal kaj več o tem neprijetnem dogodku. Ne moremo si predstavljati, kako se je počutil zvezan v prtljažniku avtomobila in kakšne misli so mu takrat rojile po glavi. Ugotovimo lahko le to, da ima zgodba srečen konec.

Vse prebivalce pa še enkrat opozarjamo, da so kar se da previdni ter da hiše in avtomobile zaklepajo, so še zapisali na spletni strani Radia Odeon.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj