četrtek, 25 aprila, 2024
DomaKronikaKdo sta pokojnika, ki so ju našli pod Belimi skalami?

Kdo sta pokojnika, ki so ju našli pod Belimi skalami?

Pred slabima dvema tednoma, 19. marca, so sprehajalci pod klifom med Belimi skalami in rtom Ronek v Izoli opazili žensko truplo, nekaj ur kasneje pa so v bližini našli še mrtvega moškega. Ker njuna identiteta še vedno ni znana, Policija prosi za pomoč.

Zdravnica, ki je potrdila njuno smrt, je odredila sanitarno obdukcijo, opravili so jo na Inštitutu za sodno medicino Ljubljana. Ugotovili so, da je bila ženska stara med 30 in 40 let, imela je okrogel obraz, zelenomodre oči in svetlorjave kratko pristrižene skodrane lase. Bila je močneje postave, visoka je bila približno 165 cm. Oblečena je bila v pajkice znamke H&M, spodnjo majico znamke FSBN Sister in majico znamke C&A. Na desni lopatici je imela tetovažo.

Moški je bil star med 35 in 45 let, imel je okrogel obraz in kratko pristrižene kostanjeve lase. Bil je srednje postave, visok približno 175 cm. Oblečen je bil v svetlomodro majico s kratkimi rokavi znamke Pascarel, modro jopico z dolgimi rokavi znamke C&A, črne kavbojke znamke C&A z usnjenim hlačnim pasom in modre nogavice znamke Puma.

Ker njuna identiteta kljub številnim poizvedbam, tudi pri tujih varnostnih organih, do tega trenutka še ni znana, Policija prosi za pomoč. Če ste pokojna prepoznali ali imate koristne informacije, ki bi pripomogle k ugotovitvi identitete, o tem čim prej obvestite najbližjo policijsko postajo oziroma pokličite Policijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

FOTO: PU Koper

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča