Kje v novo leto na prostem?

0
222

Pred nami je najdaljša noč v letu. V anketi smo vas spraševali, kje boste za silvestra. Večina vas je odgovorila, da doma, potem s prijatelji, v tujini in na javni prireditvi. In prav slednjih bo nekaj tudi v našem koncu.

V Novem mestu, ki se je tudi letos odpovedalo ognjemetu, bo na Glavnem trgu ob 21. uri nastopil Gašper Rifelj s spremljevalno skupino, v nadaljevanju večera pa bodo oder zasedli MI2.

Črnomlju bodo od 21.30 uri pripravili silvestrovanje na parkirišču pri gradu. Nastopila bo Tamburaška skupina Melos in Matevž Banovec trio.

Metliki jo bodo tudi letos mahnili Po Urbanovi poti. Zbor pohodnikov in ogrevanje bo ob 21. uri na Trgu svobode, od 22.30 pa zabava v velikem šotoru s skupino Mladi Belokranjci.

Semiču Planinsko društvo Semič vas vabi na Silvestrski pohod na Smuk, zbor bo ob 20. uri na Štefanovem trgu in tudi na Gabru in Štrekljevcu.

Trebnjem bo silvestrovanje začelo ob 20. uri v Mestnem parku, kjer bodo za zabavo poskrbeli Drugi vagon in Zidaniški kvintet.

Brežicah bo pred mestno hišo od 22. ure dalje silvestrovanje s skupino Harmonk’n roll.

Krškem bo živahno na ploščadi pred kulturnem domom od 21. ure dalje. Za prijetno vzdušje bodo poskrbeli ansambel Fantje izpod Lisce in DJ Stenk.

Sevnici se je silvestrovanje pred lokalom Centrals’ Sevnica začelo ob 17. uri za najmlajše, v novo leto pa vas bodo popeljali Rock Partyzani.

ANKETA: Kje boste za silvestrovo? Glasovalo: 210

  • Doma (76%, 159 glas/ov)
  • S prijatelji (11%, 24 glas/ov)
  • V tujini (6%, 12 glas/ov)
  • vseeno mi je (4%, 9 glas/ov)
  • Na javni prireditvi (3%, 6 glas/ov)

V novi anketi na naslovnici (TUKAJ), Vas sprašujemo, kaj si želite v novem letu.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj