Kje v petek brez vode in elektrike

Kje v petek brez vode in elektrike

-
0 197

Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike pitne vode na območju naselij: Zloganje, Segonje, Goriška vas, Zagrad, Goriška Gora, Gabrnik, Klenovik, Velike in Male Poljane, v občini Škocjan, da je zaradi povečane motnosti vodnega vira, potrebno vodo pred uporabo prekuhavati.  Obvestilo velja do preklica. Komunala Novo mesto prosi za razumevanje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v petek dne 5.7.2019 od 7:00 do 12:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP TP BREZOVICA PRI METLIKI 2000, izvod Željko, Malič.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v petek dne 5.7.2019 od 7:30 do 9:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠRANGA na izvodu ŠRANGA – SLAK.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v petek dne 5.7.2019:

– od 8:00 do 13:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VEL. BAN, TP SONČNIKI, TP VRBOVCE, TP VODENICE, TP RŽIŠČE;

– od 9:00 do 11:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠOLA BRUSNICE.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v petek dne 5.7.2019:

– od 8:00 do 9:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ČARDAK 1;

– od 10:30 do 12:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VOJNA VAS;

– od 12:00 do 14:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BLOKI ČRNOMELJ.