Kje vodo prekuhati in brez elektrike

0
622

Komunala Črnomelj sporoča, da je zaradi napake na napravi za doziranje flokulanta, ki je posledično povezana z ekstremnimi razmerami prejšnjega vikenda, motnost vode po filtraciji zopet narasla in malenkostno presega mejo dovoljenega. Napaka je sicer že odpravljena, ker pa je bilo veliko vode s povišano motnostjo spuščeno v vodovodni  sistem, 𝐯𝐞𝐥𝐣𝐚 𝐮𝐤𝐫𝐞𝐩 𝐩𝐫𝐞𝐤𝐮𝐡𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐯𝐨𝐝𝐞 𝐳𝐚 𝐩𝐢𝐭𝐣𝐞 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐨 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐞 nadalje do preklica. Navodilo prekuhavanja vode velja za vodovodni sistem Črnomelj (praktično območje celotne občine z izjemo vodovodnega sistema Damelj). Uporabnike naprošajo za razumevanje in sodelovanje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v torek dne 27.9.2022 od 9:00 do 11:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GORENJCI , izvod Proti Sadinji vasi. 

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v torek dne 27.9.2022 od 8:00 do 13:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MAVRLEN na izvodu SKS DESNO. 

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v torek dne 27.9.2022 od 11:00 do 12:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KOZJANE 2000. 

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na: Področju Mokronog z okolico (nadzorništvo Mokronog): Na območju transformatorske postaje Cikava, nizkonapetostno omrežje – Cikava v torek, 27. septembra 2022, predvidoma med 8:00 in 14:30 uro.