četrtek, 18 aprila, 2024
DomaLokalnoKje vodo prekuhati in brez elektrike

Kje vodo prekuhati in brez elektrike

Komunala Trebnje d.o.o. obvešča vse porabnike pitne vode iz zasebnega vodovodnega sistema Debenec in Cirnik Ravne v občini Mirna, da pitne vode pred uporabo v prehrambne namene ni več potrebno prekuhavati.

Komunala Trebnje d.o.o. obvešča vse porabnike pitne vode na zasebnem vodovodnem sistemu, Brezje-Ornuška vas in Velika Strmica v občini Mokronog-Trebelno, da pitne vode pred uporabo v prehrambne namene ni več potrebno prekuhavati.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v petek 26. 5. 2023 od 8:00 do 13:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOTNA VAS, izvod 3. BELOKRANJSKA.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v petek 26. 5. 2023 od 8:00 do 10:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STARIHOV VRH 1997.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v petek 26. 5. 2023 od 8:00 do 9:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LUŽA, izvod 3. PROTI OBČINAM.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v petek 26. 5. 2023 od 8:00 do 13:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP UČAKOVCI na izvodu Učakovci Alkalex. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča