četrtek, 28 marca, 2024
DomaLokalnoKje vodo prekuhati in kje brez elektrike

Kje vodo prekuhati in kje brez elektrike

Komunala Trebnje d.o.o. obvešča vse porabnike pitne vode iz zasebnega vodovodnega sistema Brezje – Ornuška vas v občini Mokronog-Trebelno, da je zaradi prisotnosti Clostridium perfringens-a in skupnega števila mikroorganizmov pri 37°C potrebno vodo pred uporabo v prehrambene namene prekuhavati. Obvestilo velja do preklica. Lepo vas pozdravljamo in se zahvaljujemo za razumevanje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v četrtek 14. 10. 2021:

– od 8:00 do 11:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KRUPA, izvod Krupa S.O;

– od 8:00 do 10:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MIRNA GORA , TP PLANINA .

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v četrtek 14. 10. 2021:

–  od 8:00 do 10:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOČEV HRIB, izvod 1.PROTI A DROGU;

– od 8:00 do 10:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CP BUČNA VAS, izvod 7.JERŠIN.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v četrtek 14. 10. 2021;

–  od 8:00 do 10:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MALE RODINE , TP RODINE PRI ČRNOMLJU:

– od 11:00 do 14:30, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREG PRI SINJEM VRHU , TP GORICA , TP ŠPEHARJI .

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v četrtek 14. 10. 2021 od 8:00 do 10:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP JEZERO.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča