KK Krka po 206 dneh spet pred gledalci

0
195

S tekmo KK Krka – Šenčur GGD se začenja košarkarsko državno prvenstvo, že 30. po vrsti. Novomeščani bodo prvič na parketu v soboto, 26. septembra, ob 19. uri.

Zadnjič so krkaši uradno tekmo pred domačimi gledalci odigrali 3. marca letos (proti Hopsom), od takrat pa je minilo že dolgih 206 dni.

„Ekipa je prenovljena. Imamo nekaj težav s poškodbami, a Rod Camphor je okreval. Čakamo še Milana Milovanovića in Jureta Škifića. Ne glede na vse na prvi tekmi proti izkušeni ekipi Šenčurja pričakujemo dobro borbo in zmago,“ je pred tekmo napovedal Vladimir Anzulović, njegova zasedba pa je v primerjavi z lansko sezono doživela številne spremembe.

Kapetan Lapornik

Novinci v ekipi so Rod Camphor, Rok Stipčević, Adin Vrabac, Nejc Barič, Jan Kosi, Jure Škifić, Vasilije Vučetić in Milan Milovanović. Novi kapetan moštva je postal Luka Lapornik.

Z gledalci

Veseli smo, ker bomo lahko pred gledalci pokazali, kaj smo pripravili za novo sezono. Nacionalni inštitut za javno zdravje je izdal pozitivno mnenje o dogodku, posledično pa dovolil prisotnost omejenega števila gledalcev. Ko bodo številka dosegla to vrednost (cca 300), vstop ne bo več mogoč. Na tem mestu hvala za razumevanje. Se pa razume: v dvorani veljajo jasna pravila, ki so primerna nastali situaciji v povezavi z novim koronavirusom COVID-19, so sporočili iz novomeškega kluba.

(foto: KK Krka)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj