Ključi v avtu, BMW-ja ni več

Ključi v avtu, BMW-ja ni več

-
0 808

Med 4. 5. in 5. 5. je v kraju Svržaki na območju Metlike nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil osebni avtomobil BMW 318, črne barve, letnik 2007, registrskih oznak NM SD-252. Vozilo je bilo odklenjeno, v njem pa kontaktni ključi.

V noči na 3. 5. je v Trebnjem nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnike oškodoval za okoli 5000 evrov.

Med 26. 4. in 3. 5. , ko so bili stanovalci odsotni, je v Logu na območju Sevnice neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil okoli 500 evrov.

Voznika pridržali

Policisti so med kontrolo prometa v Dolenjem Suhorju pri Metliki 3. 5. dopoldne ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 56-letni kršitelj je imel v litru
izdihanega zraka 1,29 miligramov alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Voznica začetnica povzročila nesrečo pod vplivom alkohola

V noči na 5. 5. so policisti med kontrolo prometa v Novem mestu opazili voznika osebnega avtomobila, ki je skozi naselje vozil z veliko hitrostjo. Zapeljali so za kršiteljem, ki je nadaljeval z nevarno vožnjo, v križišču v
Ločni je prevozil rdečo luč na semaforju, na Ragovski ulici pa izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v parkirano vozilo. Policisti so med postopkom ugotovili, da je cestno prometne predpise kršila 21-letna
voznica začetnica, ki je imela v litru izdihanega zraka 0,29 miligramov alkohola. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitev pa ji bodo izdali plačilni nalog, so sporočili s PU Nm.