sobota, 27 aprila, 2024
DomaKronikaKradli, udarili trgovko, pobegnili. A ne za dolgo

Kradli, udarili trgovko, pobegnili. A ne za dolgo

Policiste PP Krško so v ponedeljek okoli 11. ure poklicali na pomoč iz trgovskega centra v Krškem, kjer naj bi neznanci ukradli več artiklov. Takoj so se odzvali, pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilcev in jih prijeli na območju Krškega. Ugotovili so, da je 21-letnica v otroški voziček zložila več artiklov in brez plačila zapustila prodajalno. Njeno početje je opazila prodajalka in jo pozvala k vračilu ukradenega, vendar jo je 21-letnica udarila in pobegnila. Policisti so ugotovili tudi identiteto štirih sostorilcev in jim zasegli skrite ukradene predmete. Zoper peterico bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Na parkirnem prostoru avtocestnega postajališča je v noči na 11. 4. nekdo iz rezervoarja tovornega vozila iztočil in odtujil okoli 280 litrov goriva.

V Šmalčji vasi na območju PP Šentjernej je med 1. 4. in 11. 4. neznanec vlomil v skladiščne prostore in odtujil večje številno opažnih plošč. Lastnika je oškodoval za več kot 5000 evrov.

Med 6. 4. in 11. 4. je na Ragovski ulici v Novem mestu nekdo vlomil v klet stanovanjskega objekta in odtujili visokotlačni čistilnik.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča