Krepitev kompetenc in pridobivanje novih znanj!

0
46

Zveza delavskih sindikatov Slovenije – Solidarnost v okviru projekta »Krepitev kompetenc socialnih partnerjev s poudarkom na delovnopravni zakonodaji in varnosti pri delu« izvaja različna usposabljanja v obliki delavnic. Usposabljanja izvaja tudi Regionalna gospodarska zbornica Celje, ki je projektni partner. Spremljate jih lahko preko Facebook strani, preko katere obveščajo o projektnih aktivnostih (npr. o prihajajočih usposabljanjih).

Usposabljanja potekajo tudi preko e-učilnice, ki je bila vzpostavljena v okviru projekta. V e-učilnici so dostopna e-gradiva iz različnih vsebinskih tematik:

Delovno pravna zakonodaja;
Varstvo pri delu;
Tehnike za krepitev socialnega dialoga;
Soupravljanje delavcev;
Kolektivno dogovarjanje in socialni dialog;
Starejši na trgu dela in prilagajanje delovnih mest starejšim delavcem;
Zaposlovanje mladih.

E-gradiva so sestavljena iz dveh delov. E-gradivo se prične z teoretičnim delom. Ta vsebuje besedilo, slike, videoposnetke in spletne povezave. Drugi del tečaja pa sestavlja vprašalnik. Ko uporabnik uspešno opravi usposabljanje pridobi certifikat.

Povezavo do e-učilnice najdete na spletni strani ZDSS – Solidarnost (www.sindikat-solidarnost.si). K sodelovanju ste vabljeni vsi, posredujte nam svoje ime in priimek in elektronski naslov na zdss.solidarnost@siol.net in uredili vam bomo dostop do e-učilnice. Pripravili smo tudi navodila za uporabo e-učilnice, ki jih prav tako najdete na naši spletni strani.

Projekt je financiran s strani Javnega razpisa za sofinanciranje projektov socialnih partnerjev, ki ga izvaja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Republika Slovenija, v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom, Evropska unija.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj