Krkin Ecocid S za varno in učinkovito razkuževanje

0
4240

V minulih dneh je Vlada izdala odlok o obveznem razkuževanju večstanovanjskih stavb. Odlok določa obvezno razkuževanje opreme v skupnih prostorih v ali ob večstanovanjski stavbi najmanj dvakrat dnevno. Pogostost razkuževanja je odvisna od števila posameznikov, ki živijo v večstanovanjski stavbi.

In da ne boste potegnili kratke oz. nasedli pri nakupu dragih razkužil, vam predlagamo dolenjski izdelek oz. varno in učinkovito razkužilo Ecocid S, ki ga proizvaja novomeška Krka.

Ecocid S je vsestransko visokoaktivno razkužilo za površine, ki omogoča varno in učinkovito zaščito pred virusi, bakterijami in glivami. Primeren je za redno razkuževanje površin v gospodinjstvu, tudi pri gripi, trebušnih virozah in ostalih obolenjih. Z njim lahko razkužujemo kljuke, ograje in druga oprijemala, tla, kopalnice, straniščne školjke, predpražnike ter igrače in igralne površine, kadar se virusno obolenje pojavi pri otrocih. Primeren je tudi za razkuževanje oblačil in obutve.

Ecocid S je varno razkužilo, v kolikor se uporablja skladno z navodili za uporabo. Priprava je enostavna – vsebino vrečke (50 g praška) raztopite v 5 litrih mlačne vode. Tako pripravljeno 1-% raztopino pustite učinkovati na površinah 15 minut, nato pa jih sperite z vodo pitne kakovosti. Pakiranja: vrečke po 50 g, 1 kg in 2,5 kg. Več boste našli na povezavi TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj