LP: Veliko golov in presenečenj

LP: Veliko golov in presenečenj

-
0 78

4. krog skupinskega dela nogometne Lige prvakov je prinesel dve poslastici. Derbi kroga je bil v Dortmundu, kjer je Borussia po preobratu premagala Inter (3:2). Kar osem golov pa je padlo v Londonu, Chelsea in Ajax sta remizirala (4:4).

Borussia Dortmund je po prvem polčasu zaostajala z 0:2, v drugem polčasu pa je zadela trikrat za veliki preobrat 3:2. Z zmago so se Nemci vodilni Barceloni približali na točko zaostanka.

V skupini F tako kljub remiju proti praški Slavii (0:0) še naprej vodi Barcelona. Ta bi si z zmago tako rekoč že zagotovila napredovanje.

Zanimiv je bil tudi obračun v skupini H, kjer sta se pomerila Ajax in Chelsea. Tekma se je sicer končala z neodločenim izidom. Bilo pa je doseženih kar osem zadetkov oz. devet, a je sodnik  v 78. minuti razveljavil gol Angležev, s pomočjo VAR-a, saj je eden izmed igralcev igral z roko. 

V skupini F je stanje po štirih krogih: vodilna je Barcelona, ki ima osem točk. Točko manj ima Borussia. Inter na tretjem mestu ima zgolj štiri točke.  (Rtv Slo, 24ur.com)