Majhni z velikimi

0
226

Imel sem srečo, da sem spoznal veliko ljudi, na vseh področjih dela. Govorim o ljudeh iz gospodarstva, kulture, športa in tudi politike in seveda o ljudeh, ki svoje delo pošteno opravljajo, a niso deležni medijske pozornosti. Morda včasih. 🙂 A še vedno z lepim sporočilo pristnosti.

In če odmislim politike, se večina slovenskih državljanov navdušuje nad preostalimi, jih podpira, poistoveti in v njih najde nacionalno zavest, zadoščenje. In to ni slabo, če ostanemo v t.i. meji realnosti in spoštovanja.
In Slovenija, ki je ob izrednih ljudeh tako velika in geografsko drobna, premore šampione, tudi na največjih svetovnih odrih. In prav je, da se slehernega uspeha naših ljudi v svetovnem merilu veselimo in si tako krasimo dan, teden, mesece, leta. Samo, če znamo privoščiti.

In kdo je v zadnjih tednih potrkal na našo identiteto? A je bil to morda fant s kolesom, ki prihaja iz t.i. črnih revirov, KIsovca? Naj nam bo lepo, ker imamo tako krasne ljudi.

Spet drugič bomo navdušeni nad strokovnjaki, znanstveniki, podjetniki, umetniki, delavci, ki dokazujejo, da so, smo, pridni, inovativni, delovni, uspešni in ponosni.  😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj