Metličan pretepal mamo

Metličan pretepal mamo

-
1 569

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 46 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo s hujšimi telesnimi poškodbami in 6 prometnih ‎nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. Kršitelju cestnoprometnih predpisov so zasegli avtomobil. Obravnavali so sume kaznivih dejanj nasilja v družini in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu.

PROMETNA NESREČA

Okoli 10.30 se je zgodila prometna nesreča v kraju Dobravica pri Šentjerneju. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 43-letni voznik osebnega avtomobila vozil v smeri proti Šentjerneju. V Dobravici je zapeljal preko levega prometnega pasu in trčil v drevo. Huje poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

NASILJE V DRUŽINI

Metliški policisti so 40-letnemu nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja materi, zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. Nasilnež je pretepel svojo mamo in jo poškodoval, nad njo je vršil tudi psihično nasilje. 40-letnega osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

NESREČA PRI DELU

Brežiški policisti so bili ob 8.30 obveščeni o nesreči pri delu na delovišču v Brežicah. Ugotovili so, da je 54-letnemu delavcu pri pretovarjanju na nogo padla armaturna mreža. Huje poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci. Policisti okoliščine se preverjajo, o nesreči so obvestili tudi delovnega inšpektorja.

ZASEGLI UKRADEN AUDI A1

Na Mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je dopoldan na izstop iz Slovenije pripeljal voznik osebnega avtomobila Audi A1. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila. Pri preverjanju v schengenskem informacijskem sistemu so ugotovili, da je bil avtomobil konec maja 2016 ukraden v Španiji. 36-letnemu vozniku iz Bolgarije so odvzeli prostost in ga pridržali. Avtomobil so zasegli in o ugotovitvah seznanili tožilstvo.