Mini registrska tablica s hudomušno vsebino

Mini registrska tablica s hudomušno vsebino

-
0 981

Kvalitetno izdelana mini registrska tablica s hudomušno ali šaljivo vsebino je lahko čudovito darilo za obletnico, rojstni dan, rojstvo… Naj bo vaše darilo izvirno, vidno in trajno!

V zadnjem času so v Sloveniji zelo moderne mini registrske tablice, tablice z napisi, ki so na pogled podobne pravim registrskim tablicam avtomobilov.
Ljudje jih najpogosteje kupujejo za darila, marsikdo pa si jo kupi zase, da z njo pokaže, za kaj se ima ali kaj bi želel postati. Običajno svoje mesto najdejo zataknjene za zadnje ali stransko steklo v avtomobilu. Primerne so tudi za v stanovanje, pasjo hišo, vikend, prikolico, jadrnico.

Ženske svojim partnerjem pogosto podarjajo tablico z napisom »poročen«, priljubljeni so tudi napisi, s katerimi se komu želimo prikupiti ali pritegniti pozornost: huda bejba, ni panike, kera gužva, princeska, jackpot, sedmica.

Prometni znak za rojstni dan je vsem dobro poznana šala, s katero boste presenetili slavljenca. Odsvetujemo krajo prometnih znakov, ker so kazni zelo visoke, zato jih kupite v naši spletni trgovini. 😉

Izdelke iz naše spletne trgovine vam lahko darilno zavijemo.

Spletna trgovina: www.miniregistrska.si

 FB: www.facebook.com/miniregistrska