četrtek, 18 julija, 2024
DomaŠportMladi namiznoteniški igralci na Otočcu

Mladi namiznoteniški igralci na Otočcu

Pomemben mednarodni turnir za mlade se v dvorani na Otočcu za fante počasi izteka, jutri, v torek, 7. septembra 2021, je prost dan, v sredo bodo s turnirjem začele dekleta.

Če so organizatorji iz NTK Krka Novo mesto od slovenskega zastopstva pričakovali vidnejše rezultate, je njihove upe z drugim mestom v kategoriji do 11 let uresničil le Aleksander Miščević. Mladi igralec Letrike (na fotografiji) je v svoji starostni kategoriji po drugem mestu v kvalifikacijah v glavnem žrebu v polfinalu premagal Oirola Martineza s 3:1, v finalu pa je bil s 3:0 boljši od njega Emanuel Otalvaro iz Kolumbije. Vsekakor je drugo mesto za obetavnega Primorca zelo lep uspeh.

Aleksander Miščević, nadarjeni igralec NTK Letrika, je s svojimi odločnimi nastopi na pomembnem mednarodnem turnirju napovedal svojo lepo namiznoteniško prihodnost. Fotografija s finalnega boja prikazuje, s kakšno odločnostjo je igral ves turnir, ki ga je zaključil v finalu. Njegov komentar je bil kratek: “Zelo sem vesel! Zelo. Na Otočcu pa je zelo lepo!”

(foto: NTK KRKA)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča