Mladinski center Oton se predstavi

0
74

Mladinski center Oton je pod okriljem Zavoda Novo mesto odprl svoja vrata spomladi leta 2019, vendar zaradi epidemioloških razmer še ni zaživel v vsej svoji polnosti. Z namenom informiranja mladih ter ostalih deležnikov o aktivnostih in prednostih, ki jih ponuja Mladinski center, smo se odločili, da se povežemo z lokalnimi šolami ter na šolah izvedemo predstavitve centra in s tem zajamemo široko populacijo potencialnih mladih uporabnikov.

Odziv in interes šol je zelo velik in je presegel pričakovanja. Odzvale so se skoraj vse osnovne in nekaj srednjih šol v novomeški občini in nam ponudile prostor za izvedbo predstavitev in delavnic na tematike preventive, mehkih veščin, socialnega vključevanja, itd. V tednu od 15.11. – 19.11. smo izvedli že sedem predstavitev na OŠ Center, OŠ Otočec in OŠ Bršljin. Tudi v prihodnjih tednih in mesecih bo MC Oton prisoten po šolah in na tak način širil besedo o delovanju centra in pomenu neformalnega izobraževanja v lokalnem okolju.

Na dosedanjih predstavitvah so bili učenci navdušeni nad programom, ki ga Mladinski center Oton ponuja in se že veselijo druženja v naših prostorih. (Zavod Novo mesto)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj