petek, 29 marca, 2024
DomaKronikaMladoletnik po trgovskem centru z imitacijo pištole

Mladoletnik po trgovskem centru z imitacijo pištole

Policiste PP Novo mesto so okoli 17. ure poklicali na pomoč iz trgovskega centra v Novem mestu, kjer naj bi mlajši moški z razkazovanjem pištole vznemirjal zaposlene in obiskovalce. Takoj so se odzvali in 14-letnega kršitelja izsledili. Zasegli so mu imitacijo pištole in o kršitvi obvestili starše. Zoper mladoletnega kršitelja bodo na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog zaradi kršitve javnega reda in miru.

Na delovišču v Šmihelu v Novem mestu je med 5. 3. in 7. 3. nekdo vlomil v zabojnik in dva avtomata s hrano in pijačo. Odtujil je okoli dvesto metrov električnih vodnikov ter z vlomom in tatvino povzročil za okoli 2100 evrov škode.

Med 5. 3. in 7. 3. je na delovišču v Irči vasi v Novem mestu neznanec vlomil v zabojnik. Odtujil je električne vodnike in gorivo iz rezervoarja delovnega stroja. Z vlomom in tatvino je izvajalca del oškodoval za okoli 550 evrov.

V Selu pri Zagorici na območju PP Novo mesto je 7. 3. med 10.30 in 11. uro nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča