Igralec Gašper Tič umrl nasilne smrti

0
2198

V Ljubljani se je zgodil uboj, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V sporočilu je Maja Ciperle Adlešič, predstavnica za odnose z javnostmi zapisala, da je po do sedaj zbranih obvestilih znano, da je v stanovanju prišlo do prepira med 44- in 20- letnima moškima. Pri tem je 20- letnik z  ostrim predmetom poškodoval 44-letnika. Slednji je zaradi poškodb na kraju umrl. Po neuradnih podatkih je umrl  Gašper Tič, poročajo slovenski mediji.

Gašper Tič je bil igralec, avtor, režiser in televizijski voditelj. Ukvarjal se je tudi s pisanjem, gledališko režijo in pedagogiko. Nastopil je v celovečernih filmih Oda Prešernu v režiji Martina Srebotnjaka, Kruha in iger v režiji Klemna Dvornika in Nika v režiji Slobodana Maksimovića. Posnel je veliko kratkih filmov in radijskih iger, veliko pa je nastopal tudi na televiziji. Za lik Ane Lize v oddaji Spet doma, ki jo je upodabljala njegova soproga Nataša Tič Ralijan, je leta 2006 prejel viktorja za posebne dosežke. Mlajši gledalci so ga vzljubili kot voditelja oddaj Iz popotne torbe in Firbcologi.

24. Primorski poletni festival bodo 2. julija na plaži v Valdoltri sklenili s ponovitvijo njegove zelo uspešne komedije Trio, ki jo je na oder koprskega gledališča postavil režiser Jaka Ivanc, poročajo Primorske novice.

20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost. Truplo 44-letnika je bilo s kraja odpeljano na obdukcija.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj