petek, 19 aprila, 2024
DomaSlovenijaNa Roglo le z upoštevanimi pogoji

Na Roglo le z upoštevanimi pogoji

Zaradi inšpekcijskega nadzora so sezonske smučarske vozovnice in smučarske vozovnice brez datuma blokirane, sporočajo z Rogle. Tako bodo od torka, 28. decembra, vse veljavne sezonske smučarske vozovnice in smučarske vozovnice brez datuma, ki so bile kupljene v predprodaji ali prek spletne trgovine, začasno blokirane. Za njihovo ponovno aktivacijo je treba predložiti potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT po veljavnem odloku in osebni dokument. V izogib gneči, ki je v teh počitniških dneh na smučiščih še posebej velika, lahko potrdilo dostavite tudi na upravo podjetja ali pošljete po elektronski pošti.

“Zaradi spoštovanja ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom in v izogib gneči na prodaji smučarskih vozovnic na Rogli lahko imetniki sezonskih smučarskih vozovnic evropsko potrdilo s QR-kodo o izpolnjevanju pogojev P ali C pošljejo na elektronski naslov: ski@unitur.eu. Potrdilo lahko dostavijo tudi osebno, in sicer na upravo podjetja Unitur (Cesta na Roglo 15, Zreče) od ponedeljka do petka, med 7. in 15. uro, ali na prodajo smučarskih vozovnic na Rogli,” naštevajo.

Ostali tipi smučarskih vozovnic brez datuma, kakor tudi sezonske prenosne smučarske vozovnice, se aktivirajo – ob predložitvi zgoraj navedenih potrdil in osebnega dokumenta – na prodaji smučarskih vozovnic na Rogli za tekoči smučarski dan, dodajajo, vsem smučarjem se zahvaljujemo za razumevanje in strpnost.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča