Na ‘slavki Jack gumač’ – vandalizem ali bolezen?

4
2315

Prebivalci največje stanovanjske soseske v Novem mestu, na ulici Slavka Gruma, so dan začeli s prerezanimi gumami na svojih jeklenih konjičkih.

Po naših neuradnih informacijah naj bi se storilec lotil najmanj devetih vozil. Neuradno pa naj bi dejanje storil eden izmed stanovalcev blokovskega naselja. Na kraj dogodka so prišli tudi novomeški policisti.

Vprašanja smo naslovili na Policijsko upravo Novo mesto. Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Nm, je za DolenjskaNews povedala, da so bili policisti okoli 8. ure obveščeni, da naj bi na parkirnem prostoru na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu neznanec prerezal pnevmatike na več osebnih 
vozilih. Policisti PP Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je storilec v noči na 20. 1. prerezal po dve pnevmatiki na štirih osebnih avtomobilih in iz več pnevmatik na drugih vozilih izpustil zrak. Po oceni lastnikov je škode za okoli 700 evrov. Do tega trenutka policisti storilca še niso izsledili in nadaljujejo s preiskavo okoliščin kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. 

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj