Na velodoromu v soboto DP

0
153

Vabljeni na državno prvenstvo na velodromu, ki bo to soboto, 29. februarja, v Češči vasi pri Novem mestu. Vstop je prost in kolesarji vas pričakujejo.

Pestro dogajanje (dobili bomo državne prvake v kategorijah: mlajše mladinke, starejše mladinke, članice, mlajši mladinci, starejši mladinci, U-23 in elite) se bo pričelo že v jutranjih urah in trajalo vse do večera. Na sporedu bo osem disciplin.

Uroš Šilar, koordinator za velodrom pri Kolesarski zvezi Slovenije, optimistično pričakuje prvenstvo: “Z letošnjim letom smo pričeli s sistematičnim delom na velodromu s poudarkom na vzdržljivostnih disciplinah. Osnove velodroma izhajajo iz ekipne vožnje in discipline omnium, ki bo prvič predstavljena na našem državnem prvenstvu in je tudi olimpijska disciplina. Veliko bo zanimivega dogajanja, obenem pa pričakujemo najboljšo udeležbo v zadnjih letih. Zato vsi skupaj vabljeni k ogledu tekmovanja v živo. Vstop je prost, na tribuni pa boste prejeli tudi kratek opis disciplin, da bo spremljanje posamenih dirk lažje in še bolj zanimivo.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj