Nad plastiko s steklenicami, papirnatimi vrečkami

0
320

Si tudi sami želite povratnih steklenic? Bi se radi znebili odvečne plastike in jo zamenjali s papirjem in njim podobnim okolju prijaznim materialom? Omenjeni zakon bo v obravnavi, kjer se bodo obravnavali tudi javni predlogi. Veliko je ljudi, ki se zavzemajo za uporabo povratnih steklenic, papirnatih vrečk in podobno, s čimer bi lahko pripomogli k varovanju okolja. Predloge se lahko pošilja na email ali na naslov ministrstva – oboje je opisano v okvirju zgoraj strani na zgornji povezavi

Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu okolja (Uradni list RS, št.70/08; ZVO-1B) v 34. a členu ureja postopek sodelovanja javnosti pri sprejemanju predpisov, ki lahko pomembneje vplivajo na okolje, kot zahteva 8. člen Aahuške konvencije.

Pripombe in mnenja lahko posredujete: v elektronski obliki na elektronski naslov ministrstva, ali na poštni naslov: Ministrstvo za okolje in prostor, Dunajska c. 48, Ljubljana, z navedbo imena predpisa in njegove številke. Več boste na našli na spletni strani ministrstva – TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj