Najstnik huje poškodovan, vlomi, ilegalci

0
7600

V ponedeljek, okoli 18. ure, so bili policisti PPP Novo mesto obveščeni o prometni nesreči pri Velikem Slatniku. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 15-letni voznik kolesa z motorjem zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem in padel. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za hujše poškodbe. Policisti so kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, kolo z motorjem zasegli, okoliščine pa še preverjajo.

Danes ob 12.06 uri sta v ulici Loka v Gabrju, občina Novo mesto, trčili osebni vozili. V nesreči se je poškodovala ena oseba. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli in počistili razlite motorne tekočine, pomagali pri usmerjanju prometa ter odmaknili poškodovano vozilo na rob ceste. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Vlomi in tatvine

V zaselku Belinje na območju Vrhovske vasi je v noči na 21. 9. nekdo vlomil v štiri zidanice. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujenega, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomi.

Policisti PP Krško so bili obveščeni, da je 19. 9. v Leskovcu pri Krškem neznanec skozi vrata vlomil v poslovne prostore podjetja in odtujil več katalizatorjev. Škode je za okoli 25.000 evrov, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

Nezakoniti prehodi držane meje

Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Brezovice v Podbočju, Pristave ob Krki (PP Krško), Novega mesta in Vinje vasi (PP Novo mesto) izsledili in prijeli 24 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s 13 državljani Pakistana, devetimi državljani Bangladeša, državljanom Maroka in državljanom Indije še niso zaključeni, so še sporočili s PU NM.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj