Napad psov usoden za 71-letno žensko

52
4332

Okoli 14.30 ure se je na Stražnjem Vrhu oz. Mavrlenu pri Črnomlju po naših informacijah zgodil grozljiv napad psov na 71-letno žensko. Po naših neuradnih informacijah gre za pse pasme ameriški bully. Več psov pa naj bi tako hudo poškodovalo žensko, da je ta kasneje umrla. Po naših neuradnih informacijah naj bi bila pokojna mati vzreditelja omenjene pasme.

Informacijo o napadu je za DolenjskaNews potrdil Robert Perc, vodja OKC PU Nm, ki je sporočil, da je 71-letna ženska iz okolice Črnomlja zaradi ugrizov oz. poškodb okoli 17.30 ure umrla. Več podatkov bodo sporočili jutri. O dogodku so bile obveščene vse pristojne službe, policisti še niso zaključili z delom. Na policijski upravi Novo mesto bodo danes ob 12.15 uri dali izjavo o včerajšnjem tragičnem dogodku.

Po naših neuradnih informacijah naj bi šlo za pse nekega vzreditelja pasme ameriški bully, ki naj bi imel teh psov 13.

Pasma je novejša pasma in se je začela razvijati sredi 90-ih let 20. ga stoletja skozi vzrejo med Ameriškimi Pitbull Terierji in Staffordshire Terierji kot tudi Bulldogi in še nekaj drugih pasem, ki pa zaenkrat še niso bile razkrite. Ameriški Bully, kot pasma je priznan le v nekaj različnih zasebnih pasemskih klubih.

52 KOMENTARJI

  1. PU NM dobro ve, da se prirejajo pasje borbe! In to na večih lokacijah po Dolenjski in Beli Krajini – in se ne naredi NIČ!!!! Te živali gredo čez grozno mučenje od trenutka ko se skotijo, na koncu pa odgovarjajo s svojim življenjem, lastniki pa naprej veselo gojijo živali, ki ne poznajo drugega kot napad…. če vam je res kaj do tega, boste svoje komentarje preusmerili direktno na PU NM. Pri nas so živali se vedno ‘lastnina’ po zakonu, in ne živo bitje. Bolno in grozno! Gospa pa naj počiva v miru in moje sožalje njenim sorodnikom

  2. Vsak je svoje sreče kovač. Tko kot so bli vzgojeni tko se obnašajo. Je pa tud možnost bolezni sm ne pr vseh amphk pr enmu. Tko je blo z mojim rotvajlerjem k k je mel tumor v glwavi in je blo receno če se mu ga odrav ne bo več oz ni možnosti da bi vas unogal prej kot napadel. Zto ne sodte prej preden zveste zka gre

  3. Jaz bi pse pobil- ker so napadli ženico, lastnika-sina pa v zapor ker je dopustil da so mu psi pogrizli mamo.Prepovedal pa bi pse imeti v blokih, ali velike ali male. Psi so za na deželo v pesjak.V kolikor bi imeli pse v blokih je mučenje živali.Pes je zverina in ni človek da bo dal mir npr.(ko je sam mu je dolgčas in vauka -laja.)Iskrene sožalje svojcim umrle .Naj počiva stara gospa v miru.

    • Tudi pesjaki niso nic drugega, kakor mucenje na 3x3m prostora! In zivali imamo zato, da z njimi zivimo, uzivamo v njih, se z njimi ukvarjamo, ne pa da jih kot predmet zapremo v kletko! So prav tako ziva bitja kakor mi in kolikor jim damo, toliko nam vrnejo. Brez nic je pac nic in ce v nas ni custev do zivega bitja, se tudi pes ne bo primerno obnasal. Tudi zivali imajo svojo psiho, kar se velika vecina ljudi zal ne zaveda in temu primerni so tudi rezultati!
      Se pa vsekakor strinjam, da je lastnik zrel za kazen!

  4. Mislim, da so tu bili mladicki, ki niso bili loceni od ostalih psov. Pokojna gospa je morda odrinila ali kaj drugega mladicka, psi pa zascitniski napadli njo. Ker je bila gospa iz te druzine, mislim, da je morda bilo prav to. Sozalje druzini

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj