četrtek, 18 aprila, 2024
DomaKronikaNasilnež pretepel partnerko. Oropali moškega

Nasilnež pretepel partnerko. Oropali moškega

V noči na torek so bili policisti PU Nm obveščeni o ropu na območju Mokronoga. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov in kriminalistov naj bi v počitniško prikolico, v kateri se je nahajal oškodovanec, vlomili zamaskirani neznanci. Poškropili so ga s solzivcem, mu odvzeli torbico z dokumenti in pobegnili. Policisti nadaljujejo z intenzivno preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin.

Nasilnežu prepovedali približevanja žrtvi

Policisti PP Novo mesto so bili obveščeni o nasilju v družini na območju Novega mesta. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 31-letni nasilnež pretepel partnerko, jo lasal, ji poškodoval roko in grozil, da jo bo ubil. Zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo, so mu izrekli prepoved približevanja žrtvi. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Vlomi in tatvine
Z dvorišča stanovanjske hiše v naselju Brege na območju PP Krško je nekdo odtujil pet akumulatorjev.

V Šentjerneju je med 14. 4. in 17. 4. neznanec vlomil v poslovne prostore in odtujil agregat, bakrene vodnike in zvočnike. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2.000 evrov škode, so še sporočili s PU Nm.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča