četrtek, 25 aprila, 2024
DomaKronikaNasilnež, vlomi, tatvine

Nasilnež, vlomi, tatvine

Policisti PP Sevnica so 1. 4. posredovali zaradi nasilja v družini v Sevnici. Zbrali so obvestila in ugotovili, da 27-letni moški že dalj časa
izvaja fizično in psihično nasilje nad staršema. Nasilnež starša ustrahuje, ju žali in spravlja v podrejen položaj. Zaščitili so žrtvi in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njuno življenje, osebno varnost in svobodo. Zaradi nasilništva ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Vlomi in tatvine

Iz garderobe športnega objekta na območju Rake je 1. 4. okoli 18.30 nekdo šestim oškodovancem iz torb in oblačil odtujil denarnice in mobilne telefone. Okoliščine policisti PP Krško še preiskujejo.

Na parkirnem prostoru v naselju Slinovce (PP Krško) je 2. 4. zvečer nekdo vlomil v dva parkirana avtomobila in odtujil bančne kartice. Iz tretjega avtomobila, ki je bil odklenjen je odtujil denar.

V Tuševem Dolu na območju PP Črnomelj je 3. 4. med 11. in 11.30 neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar, nakit in oblačila. S kaznivim dejanjem je lastnike oškodoval za okoli 10.000 evrov.

Med 31. 3. in 3. 4. je v kraju Vrbovce na območju PP Šentjernej nekdo vlomil v zidanico in odtujil okoli tri kilograme mesa in baterijsko žago. Storilec je s strehe objekta odtujil tudi žlebove in odtočne cevi. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za okoli 3500 evrov.

V noči na 4. 4. je v Novem mestu nekdo vlomil v gostinski lokal in odtujil okoli 130 evrov in moški jopič. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1200 evrov škode.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča