Nasilneža pridržali, vloma v Nm

0
3100

Črnomaljski policisti so v popoldanskih urah posredovali zaradi nasilja v družini. Zaščitili so žrtve nasilja, 69-letnemu osumljencu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je pijan nasilnež izvajal fizično in psihično nasilje nad družinskimi člani. Žrtve je žalil, jim grozil, da jih bo ubil in eno izmed žrtev udaril. Policisti so osumljencu, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi nasilja v družini, zasegli tudi dve pištoli, za katere ni imel ustreznih dovoljenj. O nasilju so obvestili pristojno državno tožilstvo in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nasilja v družini. Zaradi posesti nezakonitega orožja bodo zoper moškega uvedli tudi prekrškovni postopek.

Vlomi
V noči na 23. 3. je na Kočevarjevi ulici v Novem mestu nekdo vlomil v skladišče podjetja. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 100 evrov škode.

V naselju Nad mlini v Novem mestu je v noči na 23. 3. neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in zlat nakit in lastnico oškodoval za 500 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj