četrtek, 28 marca, 2024
DomaŠportNazaj v Planico, prodaja vstopnic 1. marca

Nazaj v Planico, prodaja vstopnic 1. marca

Letošnji svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici med 24. in 27. marcem 2022 bo spet odprl vrata zvestim navijačem in navdušencem smučarskih poletov. V  torek, 1. marca 2022, se bo pričela prodaja vstopnic na vseh prodajnih mestih Kompasa, Eventima in Petrola.

Cenik in pogoje nakupa vstopnic za Planico 2022 lahko najdete na spletni strani www.planica.si

Vsi imetniki vrednotnic, ki ste jih zamenjali skladno s 65. členom Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), lahko le-te koristite ob nakupu novih vstopnic. Unovčevanje vrednotnic za vstopnice je potrebno urediti najkasneje do petka, 18. marca 2022. Vrednotnice ne zagotavljajo prednosti pri nakupu novih vstopnic. Vrednotnice ne veljajo kot vstopnice, niti jih na dogodku samem ne bo možno zamenjati za vstopnice.

Prav tako ne veljajo vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih iz leta 2020, če jih skladno z Zakonom o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE) niste že zamenjali za vrednotnice.

Kupci, ki ne bodo izkoristili vrednotnic, ali ne bodo izkoristili celotnega zneska prejetih vrednotnic, bodo imeli možnost vračila denarja po 10. aprilu 2022.

Nakup vstopnic je možen na naslednjih prodajnih mestih:

Na prodajnih mestih KompasaPoslovalnicah Kompasa in M-Holidaysa
Preko elektronskega naslova booking@kompas.si
Spletne rezervacije  www.planica.kompas.si
Telefona +386 1 2006 111
Na prodajnih mestih Eventima:Spletne rezervacije  www.eventim.si/si/
Preko elektronskega naslova info@eventim.si
Na bencinskih servisih Petrol po Sloveniji

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča