petek, 26 aprila, 2024
DomaVremeNedelja bo manj svetla

Nedelja bo manj svetla

Čez dan bo vzhodni in severni Sloveniji oblačno z rahlim dežjem ali rosenjem. Nekoliko prijaznejša slika bo na Primorskem, kjer bodo ob šibki burji možna tudi krajša obdobja sončnega vremena. In tukaj bo tudi najtopleje.  Na Goriškem se bo ogrelo do 16, ob morju pa do 18 st. C. Drugod bodo temperature precej bolj skromne. Pričakujemo od 6 do 9 st. C.

V prihodnjih dneh bodo razmere v gorah spet bolj zimske. Jutri bodo večji del gora ovijali oblaki, ponekod bo tudi megleno. Pojavljale se bodo manjše padavine. V sredogorju bo deževalo, v visokogorju pa večinoma snežilo, a več kot nekaj centimetrov snega ne bo zapadlo nikjer. Pihal bo šibak JV veter.

V noči na ponedeljek bodo rahle padavine povsod ponehale. Ponedeljkovo dopoldne bo oblačno in po nekaterih nižinah megleno, popoldne pa se bo marsikje delno zjasnilo. A ne za dolgo, saj se nam bo od juga že bližalo novo padavinsko območje, ki nas bo doseglo v torek dopoldne. Oblake in občasne padavine lahko pričakujemo tudi v sredo in četrtek. Ker bo še razmeroma toplo, bo snežilo le v visokogorju. (Rok Nosan)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča