Nedelja bo manj svetla

0
93

Čez dan bo vzhodni in severni Sloveniji oblačno z rahlim dežjem ali rosenjem. Nekoliko prijaznejša slika bo na Primorskem, kjer bodo ob šibki burji možna tudi krajša obdobja sončnega vremena. In tukaj bo tudi najtopleje.  Na Goriškem se bo ogrelo do 16, ob morju pa do 18 st. C. Drugod bodo temperature precej bolj skromne. Pričakujemo od 6 do 9 st. C.

V prihodnjih dneh bodo razmere v gorah spet bolj zimske. Jutri bodo večji del gora ovijali oblaki, ponekod bo tudi megleno. Pojavljale se bodo manjše padavine. V sredogorju bo deževalo, v visokogorju pa večinoma snežilo, a več kot nekaj centimetrov snega ne bo zapadlo nikjer. Pihal bo šibak JV veter.

V noči na ponedeljek bodo rahle padavine povsod ponehale. Ponedeljkovo dopoldne bo oblačno in po nekaterih nižinah megleno, popoldne pa se bo marsikje delno zjasnilo. A ne za dolgo, saj se nam bo od juga že bližalo novo padavinsko območje, ki nas bo doseglo v torek dopoldne. Oblake in občasne padavine lahko pričakujemo tudi v sredo in četrtek. Ker bo še razmeroma toplo, bo snežilo le v visokogorju. (Rok Nosan)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj