sreda, 17 aprila, 2024
DomaLokalnoNedelja ni bila spokojna

Nedelja ni bila spokojna

Nedelja je bila ne glede na vreme, slednje je bilo spokojno, zelo pestra. Delimo nekaj sporočil novomeškega Regijskega centra za obveščanje.

17. 10. 2021 ob 11.58 se je v naselju Krupa, občina Semič, na motokros progi poškodoval motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so ga oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

17. 10. 2021 ob 8.30 je v naselju Zalog, občina Straža, zagorela inštalacija za električnim grelnikom vode v stanovanjski hiši. Še pred prihodom gasilcev PGD Dolenja Straža so lastniki sami pogasili začetni požar. Gasilci so opravili pregled z termovizijsko kamero, prezračili prostore, ohladili grelnik vode in iznesli ožgane dele. Obveščene so bile pristojne službe.

17. 10. 2021 ob 6.04 so na Partizanskem trgu v Metliki goreli komunalni zabojniki za smeti. Požar, ki je uničil tri zabojnike, so pogasili gasilci PGD Metlika.

17. 10. 2021 ob 16.48 so v naselju Loka, občina Šentjernej, gasilci PGD Stara vas-Loka ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vhodna vrata v stanovanjsko hišo in omogočili vstop reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto v katerem je bila mrtva oseba.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča