četrtek, 25 aprila, 2024
DomaVremeNedelja precej podobna soboti

Nedelja precej podobna soboti

Ponoči bodo na zahodu krajevne padavine, ki se bodo krepile, možne bodo tudi posamezne nevihte. Plohe se bodo proti jutru razširile nad večji del Slovenije. Pihal bo južni do jugozahodni veter, ki bo izrazitejši ob morju in v višjih legah. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli 4, drugod od 8 do 13 °C.

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bodo občasno še krajevne padavine, ki bodo pogostejše popoldne in zvečer, ko se bodo razširile tudi nad osrednjo in južno Slovenijo. Lahko nastane tudi kakšna nevihta. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 18 °C.

V ponedeljek se bo delno razjasnilo, več oblačnosti bo na zahodu. Sredi dneva in popoldne bo na severu in zahodu nastalo nekaj ploh. Še bo pihal jugozahodnik. V torek bo pretežno oblačno s pogostimi krajevnimi padavinami. Ob morju bo pihal šibak jugo. V sredo bo sprva oblačno in deževno. Zapihal bo severnik, na Primorskem burja. Popoldne se bo od zahoda jasnilo. (ARSO)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča