sobota, 20 aprila, 2024
DomaVremeNekaj snežink, potem odjuga in sonce

Nekaj snežink, potem odjuga in sonce

Ponoči bo oblačno s padavinami, ki bodo do jutra od severa ponehale. Meja sneženja se bo spustila do okoli 500 m nadmorske višine. Na okoli 800 m lahko sicer zapade okoli 15 cm snega, a ga bo čez dan večinoma pobralo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od -1 do 4, na Primorskem okoli 6 °C.

V nedeljo bo sprva oblačno, sredi dneva in popoldne se bo delno zjasnilo. Burja na Primorskem bo dopoldne ponehala, na severovzhodu bo zapihal jugozahodni veter. In prav slednji bo spet potisnil živosrebro. Na JV Slovenije se bo ogrelo do okoli 10 stopinj, topleje bo na Primorskem, 14 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo spet oblačno. Sprva bodo manjše padavine predvsem na zahodu, nato tudi drugje. Meja sneženja se bo spustila do okoli 500 m nad morjem. Dopoldne bo pihal jugozahodnik, popoldne severni do severovzhodni veter in hitro se bo hladilo. V torek in sredo, pa tudi v četrtek bo pretežno jasno, pihal bo severni veter. Temperaturna nihanja med jutrom in popoldnevom bodo velika. V sredo popoldne bodo na severovzhodu možne posamezne manjše plohe.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča