Nesreča v gozdu, pri Potoku in nesreča s traktorjem

0
1825

Nesreča ne počiva. Po poročanju novomeškega in Regijskega centra za obveščanje so se zgodile tri nesreče.

Ob 2.03 je pri naselju Potok, občina Straža, osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v odbojno ograjo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, razrezali odbojno ograjo, da so lahko vozilo postavili na cestišče, razsvetljevali kraj dogodka in odklopili akumulator na vozilu. Poškodovano voznico so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči Novo mesto in jo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 15.22 je nad naseljem Grič pri Dobličah, občina Črnomelj, pri delu v gozdu na občana padlo drevo in ga poškodovalo. Gasilci PGD Črnomelj in Dobliče ter reševalci NMP ZD Črnomelj so poškodovanca oskrbeli in prenesli do helikopterja. Posadka helikopterja SV z dežurno ekipo HNMP Brnik pa ga je prepeljala v UKC Ljubljana.

Ob 19.29 se je na cesti v Kržišču, občina Krško, prevrnil kmetijski traktor s pripetim priklopnikom. Gasilci PGE Krško so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka in posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Krško so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj