petek, 26 aprila, 2024
DomaKronikaNesreča v gozdu, z avtom v drevo, požig čebelnjaka

Nesreča v gozdu, z avtom v drevo, požig čebelnjaka

Novomeški Regijski center za obveščanje poroča o nesrečah, ki so se zgodile danes in posredovanju gasilcev in reševalcev.

Ob 8.15 je pred naseljem Prelesje, občina Šentrupert, osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v drevo. Gasilci PGD Trebnje in Šentrupert so zavarovali kraj dogodka, na vozilu odklopili akumulator in usmerjali promet. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so na kraju oskrbeli eno osebo in jo prepeljali na nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Požari v objektih

Ob 8.19 je v bližini ulice Muhaber v Novem mestu na travniku ponovno zagorelo na pogorišču čebelnjaka, ki je gorel v večernih urah. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence. 

V petek ob 21.24 je v bližini ulice Muhaber v Novem mestu na travniku gorel čebelnjak velikosti 4×1 meter. Požar, ki je uničil čebelnjak skupaj z osmimi panji, so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence. Na kraju so bili prisotni policisti

Delovne nesreče

Ob 10.40 je bila pri naselju Močvirje, občina Škocjan, pri delu v gozdu poškodovana občanka. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so jo na kraju oskrbeli in predali v nadaljnjo oskrbo dežurni ekipi HNMP Brnik, ki jo je s posadko helikopterja Slovenske vojske prepeljala v UKC Ljubljana. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča