Nesreče, trije poškodovani

0
785

Sneženje je oslabelo in bo tudi ponehalo, a žal se je na cestah od včeraj do danes zjutraj zgodilo nekaj nesreč, v katerih so se najmanj tri osebe poškodovale.

Ob 7.16 je v kraju Bukošek, občina Brežice, voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Brežice, so poškodovanega prepeljali v UC Brežice.

Ob 6.34 sta se na cesti H-1 Novo mesto – Otočec pri odcepu za Jelše, občina Novo mesto, zaleteli dve osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulatorja, nudili pomoč avtovleki in počistili cestišče. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju oskrbeli dve poškodovani osebi in ju odpeljali v Urgentni center Novo mesto.

Ob 22.08 je pri naselju Gorenje Karteljevo, občina Novo mesto, zaradi zasneženega cestišča osebno vozilo zdrsnilo na brežino. Gasilci GRC Novo mesto so ga z vitlom potegnili na cestišče. Obveščeni so bili delavci CGP Novo mesto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj